Led, Lcd, 3D, Oled, Qled, Smart Tv, Plazma Tv Teknik Servis

Led, Lcd, 3D, Oled, Qled, Smart Tv, Plazma Tv Teknik Servis

Televizyonunuzun arızasından emin değilseniz yada onarım yapmaya değip değmeyeceğine karar veremediyseniz marka ve model numarası ile gerekse resimlerini çekerek teknik servisimize ulaştırabilir fikir alabilirsiniz.

Ayrıca televizyon ile ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı paypaşabilir danışabilirsiniz.30 yıldan fazla süredir en deneyimli teknisyenler  ile  birinci sınıf onarım servisi sağlayan firmamız  hangi boyut ve  marka televizyona  sahip olursanız olun güvenebileceğiniz en doğru servis Kırca teknik Servistir.

İzmir’in tüm ilçelerine hizmet veren İzmir televizyon Servisi mükemmel müşteri hizmetiyle tecrübe ve bilgisiyle tüm televizyon markalarına hitap etmektedir.

Yıldırım ve yüksek voltajdan arızalanan, ekranı kırılan, ses ve görüntü problemi olan, ayaları bozulan  Lcd, Led, 3 boyutlu, Smart tv, Qled, Oled ve Plazma televizyonlarınızın onarımını işinde bilgili ve uzman,güvenilir ve müşterilerine değer veren,onları dinlemesini bilen sektöründe lider kurumsal bir firma olan Tv Servisi İzmir gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz.

Tüm onarımlarınız garantilidir.

İzmir televizyon Servisi Arızalı televizyonunuzu Kapınızdan Alıp Kapınıza Bırakan güleryüzlü teknik servis personeli , profesyonel müşteri ilişileri yönticileri, uzman onarım ve tamir teknisyenleri  ve değerli müşterleri ile 600metrekarelik bir alanda hizmet veren büyük bir ailedir.


Karabağlar Samsung Servisi